Új jelszó kérése

Mi a Móksha Csepp?

A Móksha Csepp egy teljes mértékben természetes anyagokból álló készítmény, amelynek működése az információs terápián alapul.

Kényelmesen és gyorsan Móksha Cseppet?

Rendelje meg a Móksha Cseppet és 1 munkanapon belül ott is van Önnél. Már két darabtól ingyenes a szállítás.

Szívesebben vásárolna személyesen?

Várjuk Budapesten a Móksha Centrumban, ahol mindig van Móksha Csepp és minden tudásunkat szívesen megosztjuk Önnel.

Szeretné megismerni a Móksha Csepp történetét?

Az egyedülálló készítmény hosszú évek kutatómunkájának eredménye.

Mikor segít a Móksha Csepp?

Sokan azt gondolják, hogy a Móksha Csepp csak „lelki” problémák esetén -  pánikbetegség, depresszió, stb. – segíthet. Pedig sokféle más betegségnél is hatékony.

Hogyan használjuk a Móksha Cseppet?

Nem bonyolult a szedése, csak napi egyszer kell 10 cseppet bevenni.

Hogyan lehet a legolcsóbban beszerezni?

Legyen Móksha Csepp termék ajánló és máris olcsóbban vásárolhat. A csatlakozás egyszerű és gyors.

Hogyan lehet pénzt keresni a Móksha Cseppel?

A különleges és egyedülálló termék segítségével úgy juthat keresethez, hogy közben másokon segít.

Nem talált választ a kérdésére?

A Móksha Cseppel kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdésekre itt igyekszünk válaszolni.

TAPASZTALATOK

A Móksha Cseppel kapcsolatos tapasztalatok több forrásból származnak. Egy részük a vásárlóink által számunkra - levélben, a weboldalon keresztül – eljuttatott írásokból, más részük egy kérdőíves felmérés eredményeiből származik. Az összefoglaló készítése során felhasználtunk olyan videó filmeket is, amelyeken Móksha használók osztják meg élményeiket. A „gyűjteményben” olyan beszámolók is szerepelnek, amelyek a Móksha Csepp régebbi változatának hatásairól szólnak. Az eredeti leveleket nem mindig közöljük teljes terjedelmükben és az esetleges elütéseket és helyesírási hibákat is javítottuk.

Agresszivitás

Sz.B.
8 éves kislányomnak kezdtük el adni a szert, aki nagyon nehezen tudta kezelni hirtelen indulatváltozásait, nemegyszer megverte az őt molesztáló fiúkat az iskolában. Amióta szedi, megváltozott a viselkedése, tele van szeretettel, minden nap megölel, és mosolygósabb lett.
Olyannyira jól érzi magát, hogy egyre inkább azért kapja a beírást az iskolában, mert az órán megnevetteti az osztálytársait…aztán látva az ő változásait, én is szedem már a cseppet, pedig én sosem voltam olyan, aki rendszeresen képes hónapokon keresztül szedni valamit, de ezt valahogy alig várom. Kb. egy hónap után elmondhatom, hogy nem fáj a fejem, amikor frontátvonulás van, abszolút fennmarad a jókedv az életemben, reggelente mosolyogva magamtól korán felébredek, és egész nap tele vagyok energiával. Nagyon intenzív álmaim vannak, amik az eldugott félelmeimmel szembesítenek, de amikor felébredek, nem nyomja rám a bélyegét ólomsúlyként, hanem könnyeden elengedem őket.

Allergia

T.I.
A húgom fém allergiától szenvedett egészen kicsi kora óta, amire az orvosok azt mondták, hogy együtt kell élnie vele. Nagyon nem tudott magára tenni semmilyen fémből készült láncot, gyűrűt, karkötőt, övet, csak az aranyat...beszélgettünk a Móksha Cseppről és mivel elég szkeptikus nem mondtam neki, hogy kezdje el, hiszen ha erőltetem, tuti nem kezdi el... pár napra rá mikor találkoztunk ő szólt, hogy kipróbálná. Vittem neki és elkezdte fogyasztani, két hét múlva mondja nekem, hogy fel tudja venni azokat az öveket, amik fémesek és nem üti ki a bőrét, nem jelentek meg a nagy hólyagok.

E. Erika
„ … főleg a lányom volt a problémás eset, aki étel allergiás és többféle – tejcukor, liszt, stb. – anyagra érzékeny…. Végre egyszer csak összetalálkoztunk a Mókshával és éreztem, hogy ez lesz, itt lesz a mi helyünk és itt a megoldásunk, és ez így is történt …”

K. Mária
„ …23 éve tartó parlagfű allergiára vásároltam. Tavaly október óta szedem. Az idén eddig megúsztam injekció nélkül …”

D. Imre
„Nyugtalanság miatt szedtem, de úgy vettem észre, hogy a pollenallergiámra is a tüneteket nagymértékben enyhítette.”

Alvászavar felnőtteknél

K.J.
Rendkívül sok ember küszködik alvászavarral. A felnőtt lakosság 20-30%-a nem alussza ki magát rendesen. Forgolódik, "fut" álmában, reggelente fáradtabb, mint este lefekvéskor volt.
Tapasztalatból mondhatom, hogy a Móksha Csepp fogyasztók körében az első leggyakoribb visszajelzések az alvászavarok enyhüléséről, megszűnéséről, a lelki állapot javulásáról szólnak.
A Móksha Csepp fogyasztásának megkezdését napi 10 cseppel ajánlják, reggel, éhgyomorra, 1 dl vízzel. 2-3 hét eltelte után (bár nálam már a 3. napon elindult) abszolút észlelhető az alvásgondok csökkenése.

B.Á.
Három hónapi szedés után rémálmaim eltűntek, jól alszom, nincs nehézlégzésem. Nem fájnak az ízületeim és jól érzem magam. Tele vagyok energiával, szép az élet és ÚGY VAGYOK AHOGY KÖLL! Köszönöm és mindenkinek szívből ajánlom!

Alvászavar gyerekeknél

P.Sz.
A kisfiam 2 éves, az elmúlt két évben minden este a saját ágyában aludt el, azonban másfél éve (akkoriban költöztünk) esténként többször felsírt és be kellett hozzá menni megnyugtatni. Éjjel mindig felébredt és mellettünk folytatta az éjszakáját. Este 11 és éjjel 2 között ez mindig megtörtént, így reggelig együtt aludtunk. Emiatt mi is kialvatlanabbak voltunk, mindig az ágy szélén feküdve folyamatosan azt figyeltük, hogy Neki jó legyen. Reggelente mindig hátfájással keltem. Kb. a 3. nap Móksha Csepp fogyasztás után a fiam a saját ágyában végig aludta az éjszakát, reggel 7-7.30 körül ébred….és ez azóta is így van minden éjszaka! Kiegyensúlyozott, nyugodtan alszik. És nekünk se fáj reggelre semmink!
Gyerekekkel való kapcsolatára is kihatott, mert volt pár olyan gyerek, akitől félt, sírt amikor találkoztak….pár nap után kézen fogva sétáltak
Összességében állíthatom, hogy fantasztikusak a sikereink…mindenkinek szívből ajánlom a Móksha Cseppet! Az eredményeket nem keresem vagy várom, mindig pár nap után döbben rá, hogy: Jéééé…ez eddig nem így volt.

Asztma

P.E.
Lányom allergiás, asztmás fulladása 1 hónap után teljesen megszűnt, tanulmányi eredményei javultak, fáradékonysága elmúlt, kiegyensúlyozott és vidám.

T. Anikó
szteroidokkal tartottak karban… Azt mondta …. a professzor úr, hogy más megoldás nem lesz, csak egy oxigénpalack mellettem és ebbe törődjek bele, … fiatalkorom ellenére így fogadjam el a hátralévő életemet … Hát ebbe ugye, nem nyugodtam bele …., így bukkantunk rá a Móksha Cseppre…. Így értem el egy nagyon hatékony javulást, és … én ettől meg tudtam gyógyulni, fel tudtam épülni.

Cukorbetegség

K. Gáborné
„ …nagyon sokan fogyasztják ezt a cseppet és nagyon jó tapasztalatok vannak. Egy ismerősöm nagyon súlyos cukorbetegséggel küzdött, nagyon örültem neki, hogy elfogadta a cseppet. Elég régóta fogyasztja, azt mondták az orvosok, hogy csökkenteni kell az inzulint …”

K. Imréné
Eredetileg a gyász oldására és az idegesség miatt szedtem a Móksha Cseppet. …Nyugtatott és lefogytam 15kg-ot, és rendeződött a cukrom, mert nem kellett az édesség…. Néha sok a 10 csepp, mert nyugtalan, ideges vagyok tőle, de ha lecsökkentem jobb….

Depresszió

Ma levelet kaptam egyik Barátomtól. Fájó szívvel írta, hogy szakítottak a barátnőjével. Teljesen át tudtam érezni az ő érzéseit, mert én is megéltem ezt.
„9 éve történt. Nagyon szerelmes voltam. Hittem, bíztam a férfiban. Egyik nap még a közös jövőnket terveztük, másik nap elém állt és közölte: "szakítani akarok". Egy világ omlott össze bennem. Olyan fájdalmat éreztem, amit szavakkal le sem lehet írni. Még most is lejönnek a könnyeim, pedig 9 év eltelt az óta...
Nos… A szakítás, elválás, válás, élethelyzet és nyomot hagy az emberben, a tudatalattiban és blokkoló hatással van az emberre. A Móksha Csepp ezeket és más blokkokat is old.

K.J.-né
52 éves varrónő vagyok. Évek óta nagyon erős depressziótól szenvedek, különösen az őszi-téli hónapokban. Pszichiátriai szereket követően az alternatív gyógyászat számos módszerével is gyógyítottak, sajnos csekély eredménnyel. A Móksha csepp 3 heti szedését követően állapotom ugrásszerűen javult, depresszióm eltűnt, ismét munkába álltam és sokkal jobban érzem magam.

Ekcéma

Sz.B.
Mostanra már az egész családom MÓKSHA-zik, a testvérem fémöntéssel foglalkozik, és évek óta szenvedett az ekcémától. Nem akartam hinni a szememnek, de 1 hét alatt elmúlottak a tenyérnyi nagyságú ekcémái!!! Szóval még csak az elején vagyunk a tapasztalásoknak, de számomra is csodálatos, és Tudom, hogy működik! És már a vállalkozásomban is érezhető a gyarapodás!!!

R.K.Erika
Mi 12 napja szedjük a hét éves kisfiammal (megjegyzés: a Móksha Cseppet). Tudni kell hogy ő közép súlyos ekcémában szenved. Rettenetes a bőre, amikor fellángol, de a hetedik napon elkezdett neki a bőrén halványulni az ekcéma.  Most 12 napon elmúlt minden fajta szteroidos krémek nélkül, talán annyi a mellékhatása hogy rettentően fáradt és rosszakat álmodik, de viszont amúgy meg az iskolában óráról is kikéredzkedik, mert sokkal többet kell neki pisilnie. Mi rettentően bízunk a Mókshában,  és remélem, ez erőt add minden beteg kisgyermek anyukájának, van remény.

Epekő

Ildikó
Két hónapja találkoztam a neten a szerrel. Akkor egy ideje már állandósultak evés utáni jobb bordaív alatti nyomás érzéseim, puffadásaim - epekövek miatt. Műtétre nem akarok menni, ezért kezdtem a cseppet szedni. Két hét után a kellemetlen érzések elmúltak. Emésztésem rendeződött. Rémálmaim megszűntek és valahogy megváltoztak. Világosak, értelmezhetőek, emlékszem a fontos "üzenetekre"... Szorongásaim eltűntek és valahogy magabiztosabb lettem. Nem akarok már mindenkinek megfelelni... Egyetlen problémám nem enyhült meg, váll, nyak, ízületi fájdalmaim. De bizakodom és szedem tovább a cseppeket. Köszönöm!

Ízületi fájdalom

V.P.
50 éves vállalkozó vagyok. Súlyosbodó jobb oldali csípőízületi fájdalmaim nehezítették az életemet. A végén éjszaka aludni sem tudtam a fájdalomtól, műtétet is kilátásba helyeztek. Hat hónapja szedem a Móksha Cseppet, minden fájdalmam megszűnt és ráadásul azóta a világot is jobbnak látom.

Közérzetjavítás, egészség megőrzés

B. Judit
„Nagyon jól alszom, alkoholt nem kívánom, fogytam, kisebb panaszaim elmúltak, ízületi fájdalmaim jelentősen csökkentek, jobb az életkedvem.”


Lelki problémák, krízis helyzetek

P.Sz. Családon belüli tapasztalataimat mesélném el…mert vannak...
Férjem egy komolyabb betegséget követően nehezen dolgozta fel lelkileg a történteket. Folyamatosan foglalkoztatta a „mi lett volna, ha…”, illetve a „hogy lesz később…” gondolat. 4 hónappal ezelőtt a Móksha Cseppnek köszönhetően kimászott ebből a gödörből. Az első 4 napban nagyon feszült és ingerült volt, korábbi énjéhez képest ez nagyon furcsa volt. Kiderült, hogy ezalatt a 4 nap alatt oldódtak fel azok a lelki blokkjai és oldódott meg a korábbi hónapok óta tartó probléma pár nap alatt. Ettől kezdve visszatért korábbi – betegség előtti – énje és fokozatosan elkezdte visszaszedni a betegsége alatt leadott 10 kg-ot. Mára tökéletesen jól van, a cseppeket issza, fizikai munkát végez.

A kisfiammal 1 hónapja kezdtem inni a cseppeket. Én 10, a 2 éves fiam első héten 2, utána 5 cseppeket reggelente. Első napokban én is kicsit ingerültebbnek éreztem magam, de ez el is múlt hamar, azóta kiegyensúlyozottnak, felszabadultnak érzem magam és olyan komolyabb problémák, amik esetleg korábban kiborítottak, most egyáltalán nem okoznak gondot, ugyanolyan megoldandó feladatnak fogom fel, mint minden mást. Nagyon jól alszom…pedig azt hittem, hogy korábban is jól aludtam…de ez most valahogy mégis más. Szinte megmagyarázhatatlan.

N.K.
36 éves ügyintéző vagyok. Súlyos párkapcsolati kríziseken estem át, melynek következtében még az egészségi állapotom is megromlott. Egyedülálló lányanyaként, súlyos pajzsmirigy műtétet követően jutottam a Móksha Csepphez. Legnagyobb problémám az volt, hogy megtaláljam életem Társát, aki apja is tud lenni a kisfiamnak. Féltem a daganatos betegség kiújulásától is. Évekig nem tudtam a helyzetemből kiutat találni, s csak barátaim rábeszélésére kezdtem szedni a cseppet. Négy hónapi szedést követően „váratlanul” életembe toppant igazi Társam, régi vidám természetem visszatért és egészségi állapotom is kifogástalan a leletek szerint is!

 
Mandula gyulladás

Kisfiam, Csongor február óta folyamatosan küzdött torok, mandula és középfülgyulladással. Neki is minden nap adom az cseppet, és 4 hete mintha minden betegségét elfújták volna. :-))

Migrén

R.H.
Tavaly kezdtem meg a Móksha Csepp szedését, melynek egyik oka az volt, hogy kb. 13 éve szenvedtem migrénes fejfájással. A Móksha Cseppet megelőzően a virágterápiáról sosem hallottam, "hitetlenkedtem" is rendesen. Ez a hitetlenkedés kb. 2 hétig tartott, amikor is megérkezett az első frontátvonulás, azaz egy hűvösebb időszakot meleg váltott fel. Na, ilyenkor szoktam én olyan fejfájással gyötrődni, ami "normál esetben" gyakorlatilag sötétített szobát, fekvő állapotot és 1-2-3 nagyon erős fájdalomcsillapítót igényelt, ha ehhez még szél is társult, akkor nekem "befellegzett".
Szóval érkezett a frontátvonulás és ugyan kissé kótyagos voltam, nem kellett behúzódnom sötétített szobába, nem kellett gyógyszerekhez nyúlnom. Halleluja!
Ezt követték a további megtapasztalások: menzesz úgy lezajlik, hogy észre sem veszem, a menzesz előtti depi is jelentősen csökkent. Alvászavaraim radikálisan csökkentek. Megindultak a lelki változások is (kb. a 3.-4. héten), ami azt jelenti, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, nyitottabb és fogékonyabb vagyok. Általános fizikai és lelki állapotom sokkal jobb, mint pár hónappal ezelőtt. Kevesebbet alszom, mélyebben és jobb a terhelhetőségem.

P.Sz.
Nekem gyerekkorom óta vannak migrénes fejfájásaim. Minden időjárás változást megérzek, különösen a szelet és a hirtelen jövő meleget. A Móksha szedés kezdete óta többször volt ilyen és a migrénem, a fejfájásom nem jött ki. Korábban volt, hogy 3 napig is tartott, több gyógyszer beszedésével vészeltem át ezeket a napokat. Most maximum a tarkómban érzek egy kis nyomást, de egy pohár víz ivása után ez is megszűnik. Nagyon jó, felszabadult érzés!

T.I.

Elmesélem nektek, hogy hosszú évek óta (kb. 8-10) gyötrő migréntől szabadultam meg. Kb. 3 hetes Móksha "ivászat" :D után tapasztaltam először azt, hogy nem tapasztalok semmit :D
Jöttek a frontok ezerrel és nekem semmi bajom! Hurrá! :D Menzesz előtti, alatti depresszió, derékfájás megszűnt. Fizikai és lelki állapotom sokkal jobb, mint valaha :)

T. Enikő
„A fejfájásom gyakorlatilag 4 hónap után teljesen megszűnt. Azelőtt nem segített semmi, csak a jegelés. Jártam orvosról orvosra. Gyógyszereket hiába szedtem.”

Orrdugulás

K.G.
43 éves vagyok, sok év óta tartó orrdugulással küszködtem, melynek valószínűleg krónikus allergia az alapja. Aludni csak orrcsepp használatával tudtam, sokszor még úgy is felébredtem, mert nem kaptam levegőt. Vigyáznom kellett, hogy hétvégén nehogy orrcsepp nélkül maradjak, mert akkor nem tudok aludni. A sok orrcseppezéstől az orr nyálkahártyáim tönkrementek, a szagokat, illatokat alig érzem.
A Móksha Csepp szedésének kb. 3. hetében azt vettem észre, hogy este elfelejtettem orrcseppet csöpögtetni és mégsem dugult be az orrom reggelre. A helyzet napról napra javult, most a 9. hétnél tartok és 6 hete elő sem vettem az orrcseppet!
Fantasztikus érzés megszabadulni egy ilyen kötöttségtől és mivel végigalszom az éjszakát, sokkal pihentebb, frissebb is vagyok.
 
Pajzsmirigy betegség


G. Ildikó
„ … 12 éve vagyok pajzsmirigy beteg, kihullott a szemöldököm középig, a hajam is fel volt elől kopaszodva … A kozmetikus barátnőm vette észre, hogy kinőtt a szemöldököm. Mindig mindenkinek szoktam ajánlani, hogy használják a Móksha naplót, mert ahogy én nem vettem észre a pozitív változásokat …úgy nagyon sokan mondják azt, akik egy ideig használják a Mókshát, hogy nekik nem használ semmit. És akkor beszélgetünk: És az alvás?  És a nyugalmad? … És a vérnyomásod? … Jaaa, tényleg … „

R.B.
„Kézremegés elmúlt. A pajzsmirigy-működésem - igaz határon-, de rendbe jött…”

Pánikbetegség

P.E.
Egy barátnőm ajánlására kezdtem el fogyasztani a Móksha Cseppet. A lelki változások voltak először a legszembetűnőbbek. Egy családi tragédia miatt a félelmeim, a gyermekeim miatt való aggódásaim nagyon felerősödtek, ezeket a tüneteket és a vállalkozói élet miatti stresszt, csak kedélyállapot javító gyógyszerrel tudtam kordában tartani. Az Móksha Csepp fogyasztása után 1 héttel már nem volt szükségem Xanaxra. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, beindultak a dolgaim, működik az életem... Már látom a pozitív oldalát is a dolgoknak. Már nem az a cél, hogy mindig, mindenkinek megfeleljek.
Éjszakai rémálmaim megszűntek, nyugodtan alszom, jókedvűen, pihenten ébredek, akár 6 óra alvás után is. Elmúlt az állandó fáradtság érzet, sokkal terhelhetőbb vagyok, és a napi 3-4 kávémat lecsökkentettem 1-re, mert nem is kívánok többet.
Az elmúlt 6 évben előforduló fizikai betegségeim tüneteit minimálisan előhozta a csepp, de pár nap alatt ezek a tünetek megszűntek. Megértettem, ha nem megyek végig ezen az úton, és nem oldódnak fel a lelki blokkjaim, akkor életem végéig a tüneteket kezelhetem, de az okokat nem tudom megszüntetni.
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem a Móksha Csepp feltalálóját, Bencze Ilonát.

Stressz

Kb. 5 hete használom a cseppeket és egyre jobban érzem magam. Reggelente amikor ébresztett az óra szívdobogásra és verejtékezésre ébredtem, stresszeztem magam a munkám miatt, izgultam a gyermekem és a megélhetésünk miatt. Elmondhatom, hogy kb. 15 éve nem voltam ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott, mint most. Végtelen békességet és nyugalmat érzek. Néha olyan, mintha lebegnék vagy szárnyalnék és tudom, hogy bármire képes vagyok.
Múlt héten voltam a kozmetikusnál és megkérdezte, hogy milyen új krémet használok, mert olyan más, olyan kisimult és tiszta az arcom. Természetesen az óta és továbbra is a nála vásárolt krémet használom, és a Mókshát! :-))

G.L.
Szobafestőként dolgozom. Amióta minden nap iszom az Móksha Cseppet, azt vettem észre, hogy valahogy jobban megy a munka. Úgy érzem, hogy sokkal több az energiám és nyugodtabb vagyok. A sok vegyszertől, amit nap, mint nap belélegzek, különböző bőrproblémáim vannak, melyek, amikor elkezdtem szedni a cseppeket erősödtek, most viszont már jobbulást tapasztalok.
Igyátok ti is minden nap, mert nagyon jó!

Székrekedés - babánál

Kislányom most 9 hónapos. Tápszeres baba és ez sok gondot okozott. Kezdettől fogva nehézség volt nála a kakilás. Székrekedése volt olyannyira hogy csak 3-4 naponta volt széklete és azt is sokszor lázmérőzés segítségével tudta kikakilni. Nagyon rossz volt látni, hogy szenved. Állandóan sírdogált. Sok mindent kipróbáltunk Laevolaktól egészen az angol baba vízig. De semmi nem használt. Azzal vigasztaltak, hogy ha majd gyümölcsöt fog enni és változatos lesz az étrendje, akkor majd javulás lesz nála. Hát ez sem vált be. Sőt a gyümölcs még nagyobb szeleket csinált neki.
Egyik alkalommal javasolták, hogy próbáljam ki a Móskha Cseppet. Végül is veszítenivalóm nem volt. Elmondták, hogy homeopátiás elven működik és így teljesen ártalmatlan a csecsemőknek. Kifejtették, hogy azért olyan hatékony, mert nem kell nekem kísérleteznem, hogy mit adjak a gyermekemnek, mert a benne lévő 84 információ közül, amire szüksége van ahhoz, hogy a gyógyulás elinduljon, majd a szervezete kiválasztja, amire szüksége van. Napi 5 cseppet adtam neki a teájába. Az első üveg elfogyasztása után jelentősen javult a széklete. Most tartunk a 4. üvegnél és mint akit kicseréltek. Boldog, kiegyensúlyozott baba, semmi hasfájás és székelési problémánk nincsen. Már naponta kakil és 2-3-szor is egy nap. Fogzásunkat is nagyon megkönnyítette. Mióta szedjük nem volt egy álmatlan éjszakánk a foga miatt. Nem ideges és fájdalma sincs. Örülök, hogy kipróbáltam a terméket és nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek…

 
Szorongás, iskolai stressz

M. Zoltánné
„ …enyhültek a szénanáthás tüneteim, a kislányomnak kb 2 hónapi szedés után csökkent a szorongása, majd 7 havi szedés után teljesen megszűnt (azóta nem szedi).”

K. Tünde
„Lányom nem volt annyira feszült. Kevésbé zavarta az iskolai stressz. Jobban aludt. Gyomor fájdalmai elmúltak.”


Terhesség, gyermekkor alatt

G.J.
Én minden gyermekes anyukának ajánlanám! Miért?
Mert a terhességünkkor is érhet bennünket stressz. Ha akarunk, ha nem, aggódunk azon vajon egészséges lesz a gyermekünk, minden rendben lesz a szüléskor, és ezen kívül az otthoni légkör is okozhat stresszt, vagy akár a babánál a születés is. … A csepp segít abban, hogyha éri is a babát stressz, ez ne okozzon a szervezetében blokkot és később ne legyen a gyermek beteg vagy félénk, szeretet hiányos, akár depressziós, has fájós, vagy nagyon sírós a baba...stb. De ilyen negatív befolyás érheti a gyermeket még akár egy testvér születésekor, amikor úgy érezheti, hogy őt már nem úgy szeretik. Vagy óvodában, iskolában csúfolhatják, kirekeszthetik. …Sokszor van az is, hogy mire felnőttek leszünk, már nem emlékszünk azokra a stressz helyzetekre, ami ért bennünket, csak azon csodálkozunk, hogy miért vagyunk olyan betegek. Nos azért, mert a pszichénk eltárolja azokat az élethelyzeteket, illetve érzelmi hatásokat amikbe kerültünk és ha nem kapja meg a szükséges segítséget, információt akkor az sok bajt okozhat. Aminek a következménye a fizikai, érzelmi betegség. Ha ilyen helyzetben vagyunk, akkor sem szabad elkeseredni, mert a cseppben lévő információ tud segíteni, kijönni ebből a helyzetből. De ha igazán szeretjük gyermekeinket, akkor már a fogantatás pillanatakor megóvjuk őket ezektől a következményektől. Azáltal, hogy mi magunk terhesen is szedjük a Móksha Cseppet, és ha megszületik a baba neki is adjuk …

Móksha Csepp állatoknak

C. István
„Konkrét betegségem nincs, ezért preventív jelleggel napi 8-10 csepp reggel. A 19 éves cicánk napi 2 cseppet kap, és teljesen kivirult tőle, visszatért a korábbi kedve.”

D. László
„Volt, aki megmérgezett kutyájának adta a Móksha Cseppet, miután az állatorvos már lemondott róla. A kutya rövid idő alatt rendbe jött. Ez azt is bizonyítja, hogy a termék nem azért hat, mert hiszünk a gyógyító erejében, vagyis nem placebo-hatásról van szó, az ugyanis állatoknál nem jöhet szóba.”

MÓKSHA CSEPP VÁSÁRLÁS

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Személyes átvétel          ingyenes
GLS CsomagPont           690 Ft
GLS futárszolgálat         990 Ft

GLS futár Románia, 
Szlovákia, Ausztria        4.200 Ft

12.000 Ft felett a szállítás ingyenes Magyarországon!

MOKSA CENTRUM

06 209 354 254

info@mokshacentrum.hu

Moksa Centrum

Tátra Shop (üzlet)

1136 Budapest, Pannónia u. 46/B.

Nyitva:

Hétfő-Péntek 10-17

TUDJA-E HOGY ... ?

... a Móksha Csepp segíthet házi kedvencünknek is?

FOGYASZTÓ BARÁT INFÓK

Fogyasztó barát tájékoztató

Hírlevél

Kategóriák

Fizetési megoldás

Webáruház készítés