Új jelszó kérése

Mi a Móksha Csepp?

A Móksha Csepp egy teljes mértékben természetes anyagokból álló készítmény, amelynek működése az információs terápián alapul.

Kényelmesen és gyorsan Móksha Cseppet?

Rendelje meg a Móksha Cseppet és 1 munkanapon belül ott is van Önnél. Már két darabtól ingyenes a szállítás.

Szívesebben vásárolna személyesen?

Várjuk Budapesten a Móksha Centrumban, ahol mindig van Móksha Csepp és minden tudásunkat szívesen megosztjuk Önnel.

Szeretné megismerni a Móksha Csepp történetét?

Az egyedülálló készítmény hosszú évek kutatómunkájának eredménye.

Mikor segít a Móksha Csepp?

Sokan azt gondolják, hogy a Móksha Csepp csak „lelki” problémák esetén -  pánikbetegség, depresszió, stb. – segíthet. Pedig sokféle más betegségnél is hatékony.

Hogyan használjuk a Móksha Cseppet?

Nem bonyolult a szedése, csak napi egyszer kell 10 cseppet bevenni.

Hogyan lehet a legolcsóbban beszerezni?

Legyen Móksha Csepp termék ajánló és máris olcsóbban vásárolhat. A csatlakozás egyszerű és gyors.

Hogyan lehet pénzt keresni a Móksha Cseppel?

A különleges és egyedülálló termék segítségével úgy juthat keresethez, hogy közben másokon segít.

Nem talált választ a kérdésére?

A Móksha Cseppel kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdésekre itt igyekszünk válaszolni.

CÉGÜNKRŐL

Cégünk, az Alternova Kft. nevében is viseli kitűzött célját. Az alter szó az alternatív gyógyászatra utal, a nova szó pedig az újra, újításra. Küldetésünk, hogy vendégkörünk és vásárlóink részére bemutassuk az alternatív gyógyászat új eredményeit – termékek, kezelési módok és terápiák formájában.

 

Azt látjuk magunk körül, hogy az egészség védelme, a betegségek elkerülése, illetve azokból való kilábalás szinte megkerülhetetlen feladat, előbb-utóbb mindenkit érint. Akár saját magunkról van szó, akár gyermekünkről, szüleinkről, rokonainkról, mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor megoldást kell találnia valamilyen egészségügyi problémára.

 

Azt gondolhatnánk, hogy az internet világában mi sem egyszerűbb, hiszen bármilyen keresőszót beírva, számtalan találatot, javaslatot kapunk az adott témában, csak ki kell választani a megfelelőt. Ebben rejlik azonban a dolog nehézsége is. A bőség zavarában mi alapján válasszunk, melyik ajánlás mellett tegyük le a voksunkat? Ebben tudnak segítséget nyújtani azok a gyógyítók, tanácsadók, akik sok emberrel kerülnek kapcsolatba, éveken át gyűlnek a tapasztalataik és megalapozottan tudnak kezelési módot javasolni egy adott helyzetben.

 

2009-es alapításunkkor felvettük a Tátra Sóbarlang nevet és induláskor a sóbarlangban tipikusan előforduló problémákra koncentráltunk, mint tüdő- és légúti betegségek, bőrbetegségek. Szívesen láttunk volna egy olyan terméket a kínálatban, mely segítséget nyújthat a fenti esetekben.

 

2010-ben egy ajánlás révén ismerkedtünk meg a Moksa Elixír nevű termékkel, melyet 2014-ig forgalmaztunk és rendkívül népszerű volt a fogyasztók körében. Mivel szinte minden termékünket saját magunkon is kipróbáljuk, teszteljük, így saját pozitív tapasztalataink birtokában tudtuk igazán hitelesen képviselni a Moksát. Ehhez nagy támogatást kaptunk a termék feltalálóitól, akik tudásuk legjavát nyújtva alkották meg ezt a világviszonylatban is egyedülálló, innovatív terméket.

 

Kiderült azonban az is, hogy a Moksa nemcsak allergia, asztma, ekcéma stb. esetén képes segíteni, hanem egy sor más rendellenesség esetén úgyszintén, sőt a fizikai egészség területén túlmutatóan a lelki egészség vonalán is.

 

2012-től az Agykontroll magyarországi vezetőjével, Dr. Domján Lászlóval készült TV-interjút követően szerzett a termék nagy ismertséget országszerte. A Moksa Elixír gyártása 2014 áprilisában véget ért. 2014 májusától a Móksha Csepp vette át a helyét kínálatunkban.

 

Az országban elsőként kaptuk meg a Moksa Centrum, majd később a Móksha Centrum minősítést a gyártóktól. Erre a címre azok a forgalmazók pályázhatnak, akik hosszú távon elkötelezettek a termék mellett. Tanácsadással segítjük a fogyasztókat és érdeklődőket, állandó készlettel rendelkezünk a termékből. Rendelés nélkül is beszerezhető nálunk a Móksha Csepp. Lehetőséget adunk arra, hogy a gyártó által működtetett termékajánlói hálózatba be tudjanak lépni azok, akik a legalacsonyabb áron szeretnének hozzájutni a cseppekhez, illetve maguk is szeretnék azt a legkedvezőbb áron továbbajánlani, és ezáltal jövedelemhez jutni.

MÓKSHA CSEPP VÁSÁRLÁS

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Személyes átvétel          ingyenes
GLS CsomagPont           690 Ft
GLS futárszolgálat         990 Ft

GLS futár Románia, 
Szlovákia, Ausztria        4.200 Ft

12.000 Ft felett a szállítás ingyenes Magyarországon!

MOKSA CENTRUM

06 209 354 254

info@mokshacentrum.hu

Moksa Centrum

Tátra Shop (üzlet)

1136 Budapest, Pannónia u. 46/B.

Nyitva:

Hétfő-Péntek 10-17

TUDJA-E HOGY ... ?

... a Móksha Csepp segíthet házi kedvencünknek is?

FOGYASZTÓ BARÁT INFÓK

Fogyasztó barát tájékoztató

Hírlevél

Kategóriák

Fizetési megoldás

Webáruház készítés